Category: Aktivitete

Shpallen listat e studentëve fitues në UET për programet e studimit Bachelor raundi i tretë.

Shpallen listat e studentëve fitues në UET për programet e studimit Bachelor raundi i tretë. Fakulteti i Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit Fakulteti i Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit-Financë Fakulteti i Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit-Menaxhim Biznesi Fakulteti i Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit-Program Profesional Kontabilitet(2-vjeçar) Fakulteti i Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit-Program Profesional Menaxhim (2-vjeçar) Fakulteti i Ekonomisë, Biznesit […]

Read More

Shpallen listat e studentëve fitues në UET për programet e studimit Bachelor raundi i dytë.

Shpallen listat e studentëve fitues në UET për programet e studimit Bachelor raundi i dytë. Fakulteti i Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit Fakulteti i Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit-Financë Fakulteti i Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit-Menaxhim Biznesi Fakulteti i Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit-Program Profesional Kontabilitet(2-vjeçar) Fakulteti i Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit-Program Profesional Menaxhim (2-vjeçar) Fakulteti i Ekonomisë, Biznesit […]

Read More

UET diplomon brezin e dhjetë të studentëve Master

UET diplomon brezin e dhjetë të studentëve Master Në praninë e të ftuarve të nderit, pedagogëve dhe familjarëve të tyre, studentët e ciklit Master kanë festuar përmbylljen e rrugëtimit të tyre në përplotësimin e dijeve, duke hedhur kapelat në ajër si një simbol suksesi Për çdo student ceremonia e diplomimit është një gur kilometrik në […]

Read More

Iniciativa që vjen për ndërgjegjësimin mbi kompleksitetin e sigurisë

Iniciativa që vjen për ndërgjegjësimin mbi kompleksitetin e sigurisë Në Universitetin Europian të Tiranës është zhvilluar workshopi me temë “Modelimi i çështjeve të sigurisë”, i cili në fokus ka sigurinë si një koncept kompleks që nuk flet vetëm për mbrojtje, siguri publike dhe inteligjencë, por edhe siguri ekonomike, kibernetike, mjedisore, ushqimore, shëndetësore, fizike etj. Siguria, […]

Read More

Si i kapi qeveria të gjithë pushtetet dhe opozita u bë konfrontuese

Si i kapi qeveria të gjithë pushtetet dhe opozita u bë konfrontuese Forumet UET/ Presidenti Meta shprehet se Shqipëria nuk i ka bërë detyrat e shtëpisë për të çelur negociatat me BE, ndërsa ishte i mendimit se çfarëdo vendimi të marrë Gjykata Kushtetuese, ajo nuk do  mundet t’i japë legjitimitet 30 qershorit. Kreu u shtetit, […]

Read More

UET themelon për nder të Bakallit Interdisciplinarity Research Group

UET themelon për nder të Bakallit Interdisciplinarity Research Group Në tri vjetorin e ndarjes nga jeta të profesorit, studiuesit e ish-deputetit Gilman Bakalli, UET në nder të tij ngre grupin e kërkimit shkencor ndërdisiplinar “Interdisciplinarity Research Group” Elda Dedja Siç shumë miq e kolegë e përshkruajnë ai ishte një njeri me vlera të veçanta, një […]

Read More

Projekti i IEP dhe UET për mentorshipin e karrierës sjell…

Projekti i IEP dhe UET për mentorshipin e karrierës sjell… Është zhvilluar sesioni i dytë trajnues në kuadrin e projektit të Institutit Europian PASHKO për drejtuesit e mësuesit shkollave të mesme për mentorimin dhe orientimin e karrierës së maturanteve Ndryshimet e mëdha në të gjitha sferat e jetës, epoka dixhitale në të cilën i qasemi lehtë […]

Read More

Formësohet i plotë Fakulteti i Shkencave Mjeksore Teknike në UET

Formësohet i plotë Fakulteti i Shkencave Mjeksore Teknike në UET Themelohet Qendra e Kërkimit Shkencor për Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike UET, një strukturë e përbërë nga 7 pedagogë dhe kërkues shkencorë, personalitete të shquara të akademisë dhe mjekësisë në vend. Për thuajse një dekadë, Universiteti Europian i Tiranës ka dalluar për cilësinë dhe standardet […]

Read More

Aleksandër Kocani: Filozofia, fusha që të jep esencën e lirisë

Aleksandër Kocani: Filozofia, fusha që të jep esencën e lirisë Pedagogu i filozofisë në Universitetin Europian të Tiranës, Prof. Dr. Aleksandër Kocani rrëfen mbi ditën e tij të parë të mësimdhenies, ndërthurjen e shkencave ekzakte me filozofinë, dhe rëndësinë e kësaj të fundit për shoqërinë Kur iu dha lajmi se do të jepte mësim në […]

Read More

Krijohet UET ALUMNI LIDERSHIP/ LRI, Kryemadhi “bekon” rrjetin e bursistëve

Krijohet UET ALUMNI LIDERSHIP/ LRI, Kryemadhi “bekon” rrjetin e bursistëve UET prej vitesh ka mbështetur të rinjtë aktivë që kanë treguar aftësi lidershipi dhe dëshirë për t’u përfshirë në zhvillimin e shoqërisë, me anë të Bursave të Lidershipit. Bursa të tilla, të parat për këtë vit, janë dhënë për të rinjtë e Lëvizjes Rinore për […]

Read More