Diploma Profesionale

UET sjell për herë të parë një diplomë profesionale 2-vjeçare.

Bachelor

UET ju ofron mundësinë për të punuar me profesorët më të mirë.

Master

Universiteti Evropian i Tiranës sjell rreth 24 programe Master.

Lajme & Aktivitete

Budini, cikël bisedash me “Tranzicionin” si objekt studimi në UET

nëntor 26, 2020

Me ndërrimin e epokave, që shënoi pandemia, në të gjitha drejtimet, Tranzicioni rikthehet…

Studentja e UET: Sa ndikon Masteri për punonjësit e institucioneve…

nëntor 21, 2020

Xhovana Lusha, tashmë prej 5 vitesh Specialiste e Sistemit, Monitorimit dhe Shlyerjes pranë…

5
Fakultete
15
Departamente & Qendra kërkimi
50
Grup lëndë
75
Programe studimi
125
Profile
750
Lëndë

+15.000 Studentë!

Zgjidh UET