Diploma Profesionale

UET sjell për herë të parë një diplomë profesionale 2-vjeçare.

Bachelor

UET ju ofron mundësinë për të punuar me profesorët më të mirë.

Master

Universiteti Evropian i Tiranës sjell rreth 24 programe Master.

Lajme & Aktivitete

UET/ Sfidat e arsimit parauniversitar dhe këshillimi i karrierës

maj 13, 2021

Departamenti i Psikologjisë, Edukimit dhe Sporteve në Universitetin Europian të Tiranës, organizoi një…

UET- UPT marrëveshje bashkëpunimi për projekte ndërkombëtare

maj 13, 2021

Universiteti Europian i Tiranës dhe Universiteti Politeknik i Tiranës nënshkruan një marrëveshje bashkëpunimi,…

5
Fakultete
15
Departamente & Qendra kërkimi
50
Grup lëndë
75
Programe studimi
125
Profile
750
Lëndë

+15.000 Studentë!

Zgjidh UET
Home 1