Lajme & Aktivitete

Shpallen listat e studentëve fitues në UET gjatë raundit të parë për programet e studimit Bachelor

Shpallen listat e studentëve fitues në UET për programet e studimit Bachelor.   Fakulteti i Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit Fakulteti i Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit-Financë Fakulteti i Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit-Menaxhim Biznesi Fakulteti i Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit-Program Profesional Kontabilitet(2-vjeçar) Fakulteti i Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit-Program Profesional Menaxhim (2-vjeçar) Fakulteti i Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit-Program […]

Koha për ‘universitetin hibrid’, Deloitte trajnon ekipin drejtues të UET

Koha për ‘universitetin hibrid’, Deloitte trajnon ekipin drejtues të UET Drejtori i Burimeve Njerëzore të Deloitte, Roden Pajaj tha se sfidat për universitetet janë njëkohësisht edhe oportunitete për ta. Sipas tij më herët ka filluar koncepti blended learning, ndërsa sot po flitet për krijimin e i-campus  Ashtu si është bërë edhe traditë në fillim të […]

UET/ Uendi Muça, studentja e parë e Informatikës në gjuhën angleze

UET/ Uendi Muça, studentja e parë e Informatikës në gjuhën angleze Uendi nuk e pati të vështirë të zgjidhte universitetin dhe programin e studimit. Nuk ishte as një zgjedhje e momentit të fundit, e shkujdesur apo e nxituar, nën presionin e të vazhduarit të një shkolle. Ishte një mundësi e ardhur në kohën e duhur. […]

Nga Oxford në LSE, në 15 vite 1000 studentë të UET studiuan në perëndim

Nga Oxford në LSE, në 15 vite 1000 studentë të UET studiuan në perëndim Në ambientet e reja të Universitetit Europian të Tiranës, u zhvillua ditën e djeshme, në kuadër të ndërkombëtarizimit një takim “networking” mes studentëve Alumni të cilët kanë qenë pjesë e programit Erasmus+ ndër vite Tregu i punës sot është tejet dinamik […]

“Studenti i Javës”/ Në këtë 15 vjetor, UET nderon 50 ish-studentë

“Studenti i Javës”/ Në këtë 15 vjetor, UET nderon 50 ish-studentë Në këtë 15 vjetor të parë UET ka iniciuar nismën “Studenti i Javës”, ku për një vit 50 ish studentë nga rrejti UET Alumni do të nderohen për kontributin e tyre brenda dhe jashtë vendit falë studimeve që kanë kryer në Universitetin Europian të […]

Invitation to Tender USIA Project

Invitation to Tender USIA Project

LETTER OF INVITATION TO TENDER                                                           Tirane, dt. 20/08/202   Publication reference: 618997-EPP-1-2020-1-AL-EPPKA2-CBHE-JP/SUP/1 Subject: Invitation to tender for Equipment (Hardware and Software) USIA Project   Dear Madam/Sir, This is an invitation to tender for the above-mentioned supply contract. Please find endorsed documents, which constitute the tender dossier.   Instructions to tender Draft contract and special conditions, […]

“Studenti i Javës”/ Në këtë 15 vjetor, UET nderon 50 ish-studentë

“Studenti i Javës”/ Në këtë 15 vjetor, UET nderon 50 ish-studentë 15 vitet e para të Universitetit Europian të Tiranës tregojnë shumë për jetën e tij akademike, i cili u kthye në një burim të jashtëzakonshëm kërkimi, i bazuar në akte dhe çështje që prekin studentët, pedagogët, shkollat e mesme dhe komunitetin akademik në terësi. […]

Invitation to Tender Knowhub Project

Invitation to Tender Knowhub Project

LETTER OF INVITATION TO TENDER                                                           Tirane, dt. 12/08/2021   Publication reference: <610093-EPP-1-2019-1-AT-EPPKA2-CBHE-JP /SUP/1> Subject: Invitation to tender for Equipment (Hardware and Software) KnowHub Project   Dear Madam/Sir, This is an invitation to tender for the above-mentioned supply contract. Please find endorsed documents, which constitute the tender dossier.   Instructions to tender Draft contract and special […]