Lajme & Aktivitete

15 Vjetori bën sërish bashkë themeluesit e UET

15 Vjetori bën sërish bashkë themeluesit e UET Pesëmbëdhjetë vjet nga themelimi i Universitetit Europian të Tiranës, intelektualët e rinj që guxuan të liberalizonin arsimin e lartë, të thyenin monopolin e të vendosnin standarde cilësie, u bënë sërish bashkë. Blendi Kajsiu, Ermal Hasimja, Adri Nurellari, Laert Duraj, Robert Rakipllari dhe Henri Çili kremtuan bashkë përvjetorin […]

Shpallen listat e studentëve fitues në UET gjatë raundit të dytë për programet e studimit Bachelor

Shpallen listat e studentëve fitues në UET për programet e studimit Bachelor.   Fakulteti i Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit Fakulteti i Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit-Financë Fakulteti i Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit-Menaxhim Biznesi Fakulteti i Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit-Program Profesional Kontabilitet(2-vjeçar) Fakulteti i Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit-Program Profesional Menaxhim (2-vjeçar) Fakulteti i Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit-Program […]

Thirrje për aplikim për Koordinatore Projekti

Pozicion i Hapur pune   ZYRA E PROJEKTEVE DHE PARTNERITETEVE (UET) KËRKON TË REKRUTOJË KOORDINATOR PROJEKTESH APLIKO TANI! KRITERET E NJË KANDIDATI TË SUKSESSHËM: · Të paktën 5 vite eksperiencë në shkrim dhe menaxhim projektesh kryesisht IPA; Erasmus +. Prioritet kandidatët që njohin regullat e PRAG. Prioritet të diplomuarit në Financë. · Njohuri shumë të […]

Department’s Book Review/ Esat Pasha tradhtar? Ilir Ikonomi në UET: E pabazuar

Department’s Book Review/ Esat Pasha tradhtar? Ilir Ikonomi në UET: E pabazuar Ikonomi riktheu në vëmendje çështjet më të rëndësishme që kanë implikuar dhe diskretituar këtë figurë politike të historisë shqiptare në fillim të shekullit XX, çfarë është thënë dhe çfarë është dokumentuar për të Luiza Pinderi Kurioziteti për një figurë kontroverse, që gjithmonë ndan […]

***Thirrje për aplikime për shkëmbim studentor 5 mujor në Universitetin Malardalen, SUEDI

***Thirrje për aplikime për shkëmbim studentor 5 mujor në Universitetin Malardalen, SUEDI    UET u ofron të gjithë studentëve në programin Bachelor Viti III ose Master viti I/II në Teknologji Informacioni, mundësinë për shkëmbim studentor 5-mujor gjatë vitit akademik 2021-2022, semestri i dytë. Periudha e mobilitetit: Spring Term 2022: Shkurt – Qershor 2022 Ftojmë të gjithë studentët të aplikojnë. Aplikimi kryhet […]

***Thirrje për aplikime për shkëmbim studentor në Universitetin Nicolaus Copernicus, Poloni

***Thirrje për aplikime për shkëmbim studentor në Universitetin Nicolaus Copernicus, Poloni   UET u ofron të gjithë studentëve në programin Bachelor / Master në Menaxhim Biznes, Financë ose Ekonomiks, mundësinë për shkëmbim studentor 5-mujor gjatë vitit akademik 2021-2022, semestri i dytë. Periudha e mobilitetit: Spring Term 2022: Shkurt – Qershor 2022 Ftojmë të gjithë studentët Bachelor (viti II ose III) dhe […]

***Thirrje për aplikime për shkëmbim studentor në Universitetin L’Aquilla

***Thirrje për aplikime për shkëmbim studentor në Universitetin L’Aquilla   UET u ofron të gjithë studentëve në programin Master në Teknologji Informacioni dhe Menaxhim Biznes mundësinë për shkëmbim studentor 5-mujor gjatë vitit akademik 2021-2022, semestri i dytë. Periudha e mobilitetit: Spring Term 2022: Shkurt – Qershor 2022 Ftojmë të gjithë studentët Master (viti I dhe II)  të aplikojnë. Aplikimi kryhet me email […]

Department’s Book Review në UET/ Sektori Publik, nevoja për auditim

Department’s Book Review në UET/ Sektori Publik, nevoja për auditim Mënyra më e mirë për të siguruar menaxhimin e mirë të qeverisjes, në rang lokal apo qendror, si edhe organizatave publike, mbetet auditimi i brendshëm. Mbi sfidat dhe mangësitë që paraqet sot ky sektor, UET PRESS dhe Prof.Hysen Muceku sjellin librin “Auditimi Publik” Dokumente, si […]