Fakulteti i Shkencave Juridike, Politike dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare

Stafi Akademik, Fakulteti i Shkencave Juridike, Politike dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare

  • Departmenti i Shkencave Juridike

E Drejtë Private

Jonida Gjika (bio) Dr. [email protected]
Shefqet Muci (bio) Prof. Asoc. Dr [email protected]
Renata Kau (bio) PhD [email protected]
Ardvin Kraja (bio) Dr. [email protected]

E Drejtë Publike

Ferit Duka (bio) Prof. Dr [email protected]
Xhezair Zaganjori Prof. Dr. [email protected]
Evelina Bach Jensen (bio) PhD [email protected]
Sofjana Veliu (bio) Dr. [email protected]
Ervis Koxhaj (bio) Msc. [email protected]
  • Departmenti i Shkencave Sociale të Aplikuara

Shkenca Politike, Metoda dhe Sociologji

Ervis Iljazaj (bio) Prof. Asoc. Dr [email protected]
Tonin Gjuraj (bio) Prof. Dr [email protected]
Gerti Sqapi (bio) Dr. [email protected]

Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe Siguri

Kristaq Xharo (bio) Prof. Dr [email protected]
Enri Hide Prof. Asoc. Dr [email protected]
Blendi Lami (bio) Dr. [email protected]
Adela Danaj (bio) Msc. [email protected]
  • Qëndra për Metodologjinë dhe Kërkimin Shkencor
Florian Cullhaj (bio) PhD [email protected]
Nevila Nika (bio) Prof. Dr. [email protected]
Fatos Tarifa Dr. [email protected]
Enkelejda Koka Phd. [email protected]
Andja Karroqe MSc. [email protected]
Ilir Korbi (bio) MSc. [email protected]
Klajdi Logu (bio) Msc. [email protected]
Stela Karaj Msc. [email protected]
Fakulteti i Shkencave Juridike, Politike dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare