UET Language Centre kërkon pedagogë të gjuhëve të huaja si Angleze, Gjermane, Frenge, Italiane.

Të interesuarit duhet të zotërojne karakteristikat e mëposhtme:
•         Të ketë mbaruar studimet Master dega (Anglisht, Frengjisht, Gjermanisht, Italisht)
(Prioritet aplikantët që kanë mbaruar studimet jashtë dhe eksperiencë jashtë vendit në        mësimdhënie)
•         Minimumi 3 vjet eksperiencë në fushën e mësimdhënies së gjuhëve (Anglisht, Frengjisht, Gjermanisht, Italisht)
•         Të ketë aftësi të mira komunikimi
•         Të jetë i/e gatshme të aplikoj metoda të reja të mësimdhënies
•         Të jetë i/e disponueshme në orare

Të interesuarit të dërgojnë:
•         Letër motivimi
•         Cv
•         Listë notash
•         Kopje të diplomës

Na kontaktoni në:
E-mail: [email protected]
Cel: 0682016616

Edi Vlusha
Director of  PR Unit
UET Enterprise
Mob: +355688058774
Mob: +355695249166