Lajme & Aktivitete

UET – Open Week 2018-2019: Çfarë është Java e Hapur në UET

Çfarë është Java e Hapur në UET, Kalendari   Universiteti Europian i Tiranës organizon Javën e Hapur, përgjatë së cilës do të zhvillohen një sërë aktivitetesh me fokus studentët, prindërit dhe shoqërinë. “Open Week” filloi me inaugurimin e Fakultetit të Inxhinierisë, Informatikës dhe Arkitekturës, ditën e hënë. Në këtë organizim u lançua edhe Çmimi i […]

UET- Open Week 2018-2019

Në Javën e Orientimit në UET ishin të ftuar këtë herë ish-presidenti Bujar Nishani dhe biznesmeni i njohur, Samir Mane. Ata dhanë këshilla për të rinjtë, por edhe u bënë pjesë e një rrëfimi shumë interesant Në kuadrin e javës së hapur në Universitetin Europian të Tiranës, një ndër aktivitetet e shumta janë edhe ditët […]

UET- Open Week 2018-2019: Bujar Nishani në UET

Bujar Nishani në UET: Shpeshherë e keqkuptojmë demokracinë Në kuadrin e javës së hapur në Universitetin Europian të Tiranës, një ndër aktivitetet e shumta janë edhe ditët e orientimit, të cilat tashmë janë kthyer në traditë në UET dhe kanë për qëllim të ndihmojnë studentët e rinj në ciklin akademik Bachelor dhe Master, që të […]

UET Polivalent: Tashmë me Diploma Profesionale në 5 programe studimi

UET Polivalent: Tashmë me Diploma Profesionale në 5 programe studimi Përveç studimeve në Bachelor, Master dhe Doktoraturë, Universiteti Europian i Tiranës vjen me 5 programe në Diploma Profesionale në Kontabilitet, Menaxhim, Turizëm, Aplikime Informatike, Dizajn dhe Modë Universiteti Europian i Tiranës, pas dymbëdhjetë vitesh kontribut në historinë e arsimit të lartë shqiptar duke ofruar tri […]

Ish-drejtuesi i ‘Konrad Adenauer’, Colin Duerkop në Forumet UET: Turqia s’do jetë në gjendje të bëhet anëtare e plotë e BE

Ish-drejtuesi i ‘Konrad Adenauer’, Colin Duerkop në Forumet UET: Turqia s’do jetë në gjendje të bëhet anëtare e plotë e BE Në kuadrin e Forumeve UET, për një bashkëbisedim me pedagogë dhe studentë këtë të martë, nën moderimin e përgjegjëses së Departamentit të Shkencave Humane dhe Komunikimit, prof. asoc. dr. Belina Budini, ishte i ftuar dr. […]

Open Week në UET: Zhvillohet java e hapur me pjesëmarrjen e studentëve, prinderve dhe aktorëve shoqërorë

Open Week në UET: Zhvillohet java e hapur me pjesëmarrjen e studentëve, prinderve dhe aktorëve shoqërorë Universiteti Europian i Tiranës organizon Javën e Hapur, përgjatë së cilës do të zhvillohen një sërë aktivitetesh me fokus studentët, prindërit dhe shoqërinë. “Open Week” filloi me inagurimin e Fakultetit të Inxhinierisë, Informatikës dhe Arkitekturës, ditën e henë. Në […]

UET: Prezantohet Fakulteti i Inxhinierisë, Informatikës dhe Arkitekturës, lançohet Çmimi i Inovacionit

UET: Prezantohet Fakulteti i Inxhinierisë, Informatikës dhe Arkitekturës, lançohet Çmimi i Inovacionit Universiteti Europian i Tiranës prezantoi dje Fakultetin e Inxhinierisë, Informatikës dhe Arkitekturës. Fakulteti sapo ka lindur dhe është në ditët e tij të para, pavarësisht se trashëgon një departament të mirëformuar të Informatikës dhe Teknologjisë. Ky fakultet është i organizuar me dy departamente […]

13 studentët e UET pjesë e projektit Rebus në Graz të Austrisë

13 studentët e UET pjesë e projektit Rebus në Graz të Austrisë Fokusi i projektit është mbi sipërmarrjen, matjen e kompetencave sipërmarrëse, duke u dhënë mundësi studentëve që krahas diplomës, të marrin dhe një certifikatë që dëshmon kompetencat e tyre në sipërmarrje, por dhe kompetenca të tjera, të domosdoshme në një shoqëri të dijes dhe […]

5 studentët europianë të UET

5 studentët europianë të UET Erasmus+ është një nga programet më të njohura të shkëmbimit studentor, me një kontribut të madh në formimin dhe pasurimin e karakterit, si dhe në njohjen dhe përqafimin e kulturave të reja. Një program i cili të ofron mundësi të pafundme, me eksperienca të paharrueshme, me miq dhe kujtime që […]