Lajme & Aktivitete

Përvoja e drejtimit akademik të UET përmes stilit të katër rektorëve

Përvoja e drejtimit akademik të UET përmes stilit të katër rektorëve Në 12 vjet UET arriti të prodhojë katër rektorë duke filluar nga rektori i parë, prof. dr. Ferit Duka nga viti 2006-2007, i dyti në pozicionin e rektorit ka qenë presidenti aktual i universitetit, prof. dr. Adrian Civici, i treti për dy mandate të […]

Marketingu, një pasion i përhershëm

Marketingu, një pasion i përhershëm Nga prof. asoc. dr. Kreshnik Bello E thjeshtë, por tepër domethënëse, shprehja “Gjithçka është marketing” shfaqet jo vetëm si një udhërrëfyes filozofik i marketingut dhe biznesit në këtë funddekadë të dytë të shekullit XXI, por prezanton edhe një realitet dinamik të mbarë shoqërisë botërore në Epokën e sotme Digjitale, e […]

UET me programe studimi në sporte me 10 profile

UET me programe studimi në sporte me 10 profile Seksioni i sporteve është një sfidë për Universitetin Europian të Tiranës. Një sfidë që ka ardhur prej një përfundimi mendor dhe fizik prej dy vitesh dhe doli në një rezultat të mirëpërcaktuar me dy programe studimi që UET ofron në të dyja ciklet e studimit Bachelor […]

Australia, një histori unike e suksesit global: Studentët e UET prezantohen me mundësitë për të studiuar në Southern Cross University

Australia, një histori unike e suksesit global: Studentët e UET prezantohen me mundësitë për të studiuar në Southern Cross University Studentët e UET kanë patur mundësinë të ndjekin një leksion të hapur i cili i ka prezantuar ata me Southern Cross University, një nga universitet më të mira në Australi si dhe mundësitë që ofrohen për të […]

Oferta akademike për studimet Master në UET: 33 programe dhe 151 profile studimi

Oferta akademike për studimet Master në UET: 33 programe dhe 151 profile studimi Për çfarë profilesh profesionistësh ka nevojë sot tregu i punës dhe sa po arrijnë universitetet t’i përgjigjen biznesit me anë të kurrikulave dhe profileve Master? Universiteti Europian i Tiranës, tashmë ‘UET Polivalent’ vjen i reformuar me një ristrukturim dhe “zgjerim” të ofertës së […]

Ariton Muçaj, ish-studenti i UET që u pranua në Universitetin e Westminster në Londër

Ariton Muçaj, ish-studenti i UET që u pranua në Universitetin e Westminster në Londër Vendimi për të aplikuar në Universitetin e Westminster në Londër erdhi krejt natyrshëm. Teksa kërkonte në internet për universitet më të mira ndërkombëtare për degën e Financës, ky institucion i tërhoqi vëmendjen dhe thuajse në mënyrë të pavetëdijshme, përgatiti të gjithë […]