Lajme & Aktivitete

Bursa të plota për studentët e UET në Mälardalen University Sweden

Bursa të plota për studentët e UET në Mälardalen University Sweden Studentët e UET përfitojnë bursa të plota studimi në Mälardalen University Sweden, që mundësojnë diplomë të dyfishtë Në vitet e fundit, globalizimi ka çuar në nivele të pashembullta të ndryshimit në fusha të ndryshme, nga ekonomia në mjedis, nga mënyra se si bëjmë biznes […]

Trajnimi në UET: Artet sot, si të shndërrosh pasionin në profesion

Trajnimi në UET: Artet sot, si të shndërrosh pasionin në profesion Elda Dedja Është zhvilluar në ambientet e Universitetit Europian të Tiranës trajnimi me temë “Edukimi artistik dhe menaxhimi i karrierës në art”, ku të pranishëm ishin drejtues dhe mësues të shkollave artistike, publike e private në vend Bota ndodhet në një moment të ri, […]

Bursa “Kadare” në UET, mbështetja për artistët e rinj

Bursa “Kadare” në UET, mbështetja për artistët e rinj

Bursa “Kadare” në UET, mbështetja për artistët e rinj Me themelimin e Departamentit të Arteve të Aplikuara studentët mund të zgjedhin të studiojnë për programet e dëshiruara të artit, që nga ato Pamore, Skenike dhe Muzikore, me profilet përkatëse, si dhe të mbështeten në studimet e tyre nga bursa “Kadare” Ky vit akademik e gjen […]

UET në Lojërat Europiane Universitare me kampionin e karatesë

UET në Lojërat Europiane Universitare me kampionin e karatesë Kampioni i Shqipërisë dhe nënkampioni i botës për sportin e karatesë, Bekim Basha, do të jetë në muajin gusht përfaqësues i Universitetit Europian të Tiranës në Lojërat Europiane Universitare për Sportet Luftarake Prej 7 vitesh, Bekim Basha është kampion i Shqipërisë për sportin e karatesë, ndërkohë […]

Dekani Meka: Risitë që sjell Fakulteti i Ekonomisë të UET

Dekani Meka: Risitë që sjell Fakulteti i Ekonomisë të UET Dekani i Fakultetit të Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit, Prof. Asoc. Dr. Elvin Meka, tregon mbi ndryshimet dhe risitë që sjell ky fakultet pas shndërrimit të UET në një universitet të madh dhe gjithëpërfshirës Fakulteti i Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit përbën në vetvete një nga shtyllat […]

Sindi Shllaku: Si ndryshoi jeta ime nga studimet në UET  

Sindi Shllaku: Si ndryshoi jeta ime nga studimet në UET Sindi Shllaku, studente pranë Universitetit Europian të Tiranës, tregon se vendimi i saj për t’u dhënë një shans të dytë studimeve të larta, i ndryshoi jetën Dilemat që shoqërojnë maturantët në zgjedhjen e universitetit dhe degës së studimeve janë të shumta. Një pjesë e tyre […]

Arti i mësimdhënies së një pedagogu, në 12 universitetet e botës

Arti i mësimdhënies së një pedagogu, në 12 universitetet e botës Elda Dedja Pedagogu i Universitetit Europian të Tiranës, Prof. Dr. Agim Kukeli, rrëfen mbi eksperiencën e tij të pasur akademike, sfidat e mësimdhënies në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, si dhe kënaqësinë që i fal mësimdhënia Në ecejake të vazhdueshme përmes auditorit, ai studionte […]

Sindi Shllaku: Si ndryshoi jeta ime nga studimet në UET

Sindi Shllaku: Si ndryshoi jeta ime nga studimet në UET Sindi Shllaku, studente pranë Universitetit Europian të Tiranës, tregon se vendimi i saj për t’u dhënë një shans të dytë studimeve të larta, i ndryshoi jetën Dilemat që shoqërojnë maturantët në zgjedhjen e universitetit dhe degës së studimeve janë të shumta. Një pjesë e tyre […]

Aktivitetet sportive, mjeti më i mirë për socializimin e studentëve

Aktivitetet sportive, mjeti më i mirë për socializimin e studentëve Sport Club UET 2019 Programet e sportit me profilet përkatëse, si në ciklin Bachelor ashtu edhe atë Master, të cilat janë hapur vitin e kaluar, janë në vetvete një përplotësim i misionit të UET për të qenë një universitet gjithëpërfshirës. Në vazhdën e riorganizimit dhe […]

Tregimet e Loer Kume, të jetosh dashurinë përmes letërsisë

Tregimet e Loer Kume, të jetosh dashurinë përmes letërsisë Çmimi Kadare 2019 Është promovuar në ambientet e Universitetit Europian të Tiranës libri “Amygdala Mandala”, me autor Loer Kume, fitues i çmimit letrar “Kadare”, 2019 Ishte një garë e karakterizuar nga debate të shumta dhe një konkurrencë e fortë, ajo e çmimit “Kadare” 2019, me dorëshkrime […]