Lajme & Aktivitete

Haradinaj i jep presidentit të UET, Civici medaljen e Skënderbeut

Haradinaj i jep presidentit të UET, Civici medaljen e Skënderbeut I ftuar në Forumet UET, nën moderimin e përgjegjëses së Departamentit të Shkencave Humane dhe Komunikimit, prof. asoc. dr. Belina Budini, kryeministri kosovar vlerësoi presidentin e UET “Për kontribut të çmuar në të mirën e kombit” Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ishte i ftuar nderi […]

Dita e parë e UET Polivalent për vitin akademik ‘18-19

Dita e parë e UET Polivalent për vitin akademik ‘18-19 Universiteti Europian i Tiranës vjen me pesë fakultete në këtë vit të ri akademik. Tri fakulteteve të mëparshme iu janë shtuar dhe dy të tjera, Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike, si dhe Fakulteti i Inxhinierisë, Informatikës dhe Arkitekturës. Përveç studimeve në Bachelor, Master dhe Doktoraturë, […]

UET: Pas afro 10 vitesh përfundon mandati i Gjurajt, Nevila Nika, rektorja e re

UET: Pas afro 10 vitesh përfundon mandati i Gjurajt, Nevila Nika, rektorja e re Tonin Gjuraj përfundon dy mandatet si rektor i UET. Pas një drejtimi të suksesshëm gati 10-vjeçar, ai kaloi shumë procese akademike, si akreditimi institucional me 5 vite me vlerësimin “Fully Met” dhe finalizimin e procesit të riorganizimit dhe zgjerimit. Rektore e […]

Pesë ‘Amazonat’ e UET: Ish-studentet që do të drejtojnë shërbimet ndaj të rinjve

Pesë ‘Amazonat’ e UET: Ish-studentet që do të drejtojnë shërbimet ndaj të rinjve Tashmë kanë kaluar rreth 12 vite që nga themelimi i Universitetit Europian të Tiranës. Nga një universitet që lindi mes një atmosfere skepticizmi dhe paragjykimi sot UET ka një histori të pasur për të rrëfyer, me mijëra studentë të diplomuar të cilët ecin […]

Orkida Ilollari: Kushdo mund të gjejë veten në 33 Programet Master në UET

Orkida Ilollari: Kushdo mund të gjejë veten në 33 Programet Master në UET Sfida e universiteteve sot është që të ofrojnë programe master, të cilat iu përgjigjen tendencave dhe tregut të punës. Çdo universitet sot ose trupa akademike duhet të ketë një partneritet ose një bashkëveprim shumë të fortë me tregun e punës kryesisht me […]

Zyra Kombëtare Erasmus+ dhe UET, në kuadër të Javës së Hapur, organizojnë ceremoninë dedikuar Erasmus Days në Ballkan

Zyra Kombëtare Erasmus+ dhe UET, në kuadër të Javës së Hapur, organizojnë ceremoninë dedikuar Erasmus Days në Ballkan “Open Week” në UET është karakterizuar nga një shumëllojshmëri aktivitetesh të shtrira përgjatë gjithë javës. Edhe këtë të premte, në kuadër të kësaj jave është organizuar dita Erasmus Day në Ballkan, në ambjentet e Universitetit Europian i […]

UET- Open Week 2018-2019: Samir Mane në UET

Samir Mane në UET: E nisa biznesin me vetëm 100 dollarë Biznesmeni i njohur, Samir Mane, foli para studentëve të Fakultetit të Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit. Ai tregoi se si e nisi biznesin, se përse e vlerëson UET dhe tregoi disa këshilla për të ardhmen  Është kënaqësi sa herë që vij në Universitetin Europian të […]

UET – Open Week 2018-2019: Çfarë është Java e Hapur në UET

Çfarë është Java e Hapur në UET, Kalendari   Universiteti Europian i Tiranës organizon Javën e Hapur, përgjatë së cilës do të zhvillohen një sërë aktivitetesh me fokus studentët, prindërit dhe shoqërinë. “Open Week” filloi me inaugurimin e Fakultetit të Inxhinierisë, Informatikës dhe Arkitekturës, ditën e hënë. Në këtë organizim u lançua edhe Çmimi i […]