Lajme & Aktivitete

Universiteti Europian i Tiranës, pjesë e Kongresit Ndërkombëtar të Hematogjisë

Universiteti Europian i Tiranës, pjesë e Kongresit Ndërkombëtar të Hematogjisë Është zhvilluar Kongresi i 13-të i Shoqatës Shqiptare të Hematologjisë me pjesëmarrjen e profesorëve të shquar nga vendet e rajonit, konkretisht nga Greqia, Kroacia, Italia. Profesor Meletios Dimpoulus, një nga personalitetet më me emër të fushës, ishte i ftuar në Kongres. Ky organizim ishte i […]

Ambasadorët në UET: “Vijoni reformat për të qenë më pranë BE-së”

Ambasadorët në UET: “Vijoni reformat për të qenë më pranë BE-së” Diplomatët e huaj në vendin tonë Luigi Scoreca, Cristine Vasac dhe të tjerë nga vendet e BE-së, gjatë takimit në Universitetin Europian të Tiranës treguan sfidat që e presin Ballkanin Perëndimor për integrimin drejt BE-së. Reformat që Shqipëria duhet të vijojë dhe shansi i madh […]

Ekonomisti i njohur flet në UET: Populizmi është i rrezikshëm edhe për Shqipërinë

Ekonomisti i njohur flet në UET: Populizmi është i rrezikshëm edhe për Shqipërinë Ekonomisti i njohur Dr. Sergei Guriev zhvillon një leksion të hapur për studentët e Universitetit Europian të Tiranës: “Kriza e besimit në Europë dhe fenomeni në rritje i populizmit” Universiteti Europian i Tiranës ka zhvilluar një leksion të hapur për studentët e […]

Ermal Mamaqi rrëfehet në Forumet UET: Lashë ‘Portokallinë’ pasi vendosa të bëj biznes

Ermal Mamaqi rrëfehet në Forumet UET: Lashë ‘Portokallinë’ pasi vendosa të bëj biznes Në ciklin e Forumeve UET, për një bashkëbisedim me pedagogë dhe studentë këtë të martë, nën moderimin e përgjegjëses së Departamentit të Shkencave Humane dhe Komunikimit, prof. asoc. dr. Belina Budini, ishte i ftuar komediani dhe showman-i i njohur Ermal Mamaqi, i cili në […]

Pano dhe Nano: Letërkëmbimi Mapo-Danas shtron urën mes Shqipërisë dhe Serbisë

Pano dhe Nano: Letërkëmbimi Mapo-Danas shtron urën mes Shqipërisë dhe Serbisë Serbë dhe shqiptarë u bënë bashkë në Universitetin Europian të Tiranës në një aktivitet të organizuar nga OSBE dhe Instituti Europian Pashko. Në qendër të diskutimeve ishte mundësia e ngritjes së urave nga media mes Shqipërisë dhe Serbisë Përfaqësuesit e OSBE në Shqipëri nuk […]

Nisma e UET: 500 ‘Bursa Kadare’, një ndihmë për Humanitetet në Shqipëri

Nisma e UET: 500 ‘Bursa Kadare’, një ndihmë për Humanitetet në Shqipëri Në kushtet kur tregu nuk tregohet dashamirës ndaj këtyre degëve, ndihma është jetike për të mbijetuar. Duke patur diçka të tillë në mendje, Universiteti Europian i Tiranës themeloi ‘Bursat Kadare’ për të ndihmuar degët ‘sokratike’ Dita e djeshme për Universitetin Europian të Tiranës, […]

Call for Applications for Professional Master in Audit – Scholarship for Public Administration Employees at European University of Tirana, UET

Call for Applications for Professional Master in Audit – Scholarship for Public Administration Employees at European University of Tirana, UET European University of Tirana is a partner in the Erasmus+ Capacity Building in Higher Education project: “FINancial management, Accounting and Controlling for capacity building of public administration” (FINAC), funded by the European Union, under Erasmus+ […]

Thirrje për Aplikime për Bursë Master Profesional në Audit për Punonjësit e Administratës Publike në Universitetin Europian të Tiranës, UET

Thirrje për Aplikime për Bursë Master Profesional në Audit për Punonjësit e Administratës Publike në Universitetin Europian të Tiranës, UET UET është partner në projektin Erasmus+ “Menaxhimi Financiar, Kontabilitet dhe Kontrolli – Zhvillimi i Kurrikulave për Ngritjen e Kapaciteteve të Administratës Publike” (FINAC), i financuar nga Bashkimi Europian, Programi Erasmus+. Fokusi kryesor i këtij projekti […]

Kolonia V e Artit: Bursa të plota studimi në UET për 10 maturantët artistë

Kolonia V e Artit: Bursa të plota studimi në UET për 10 maturantët artistë Instituti Europian Pashko në bashkëpunim me Departamentin e Arteve të Aplikuara në UET organizuan për tre ditë, edicionin e pestë të Kolonisë së Artit. 25 maturantë nga e gjithë Shqipëria, të pasionuar në arte pamore, punuan nën mentorshipin e tre mjeshtrave të […]