Lajme & Aktivitete

Avni Shehu: Ja cili është elementi më i dëmshëm për gjyqësorin

Avni Shehu: Ja cili është elementi më i dëmshëm për gjyqësorin Universiteti Europian i Tiranës ka rinisur ciklin e tij të Forumeve UET, ku i ftuar ka qenë avokati i njohur dhe ish-kryetari i Gjykatës së Lartë, z. Avni Shehu, në një bashkëbisedim me studentë dhe pedagogë për çështje të ndryshme të drejtësisë dhe sistemit […]

Maturantët në auditorët e UET njihen me ofertën akademike

Maturantët në auditorët e UET njihen me ofertën akademike Në një tour të zhvilluar në ambientet e Universitetit Europian të Tiranës, në kuadrin e këshillimit të karrierës, maturantët u njohën me ofertën akademike, bursat që mund të përfitojnë, si dhe jetën studentore të UET. Dilemat e maturantëve janë të shumta kur bëhet fjalë për zgjedhjen […]

Klubi i Drejtësisë në UET/ Flet ish-kreu i Gjykatës së Lartë, Kondi

Klubi i Drejtësisë në UET/ Flet ish-kreu i Gjykatës së Lartë, Kondi Klubi i Drejtësisë “John Locke” në Universitetin Europian të Tiranës ka mbajtur takimin e radhës, ku ka qenë i ftuar ish-kryetari i Gjykatës së Lartë, z. Thimio Kondi, i cili ka folur mbi një sërë tematikash që kanë të bëjnë me sistemin gjyqësor […]

Drita Kruja: Studentët duhet të krijojnë markën e tyre personale

Drita Kruja: Studentët duhet të krijojnë markën e tyre personale Elda Dedja Pedagogia e marketingut në UET, njëkohësisht edhe zv.rektorja për Çështjet Akademike, Prof. Dr. Drita Kruaja, rrëfen mbi eksperiencën e saj të pasur të mësimdhënies ndër vite, si dhe ditën e parë si pedagoge Sot ka shumë kompani dhe biznese që konkurrojnë me njëra-tjetrën […]

Budini: Nga fqinjësia me Artet e Humanitetet, ja kush përfiton

Budini: Nga fqinjësia me Artet e Humanitetet, ja kush përfiton Fakulteti i Shkencave Humane, Edukimit dhe Arteve Liberale është fakulteti më i madh i UET për nga numri i programeve të studimit, profileve dhe lëndëve që ofron. Dekania Budini tregon më tepër mbi cilësitë e këtij fakulteti dhe avantazhet që ai krijon për studentët. Këtë […]

Presidenti i ri i UET: Universitetet private, dialog me shoqërinë

Presidenti i ri i UET: Universitetet private, dialog me shoqërinë Presidenti i ri i UET, Selami Xhepa Universiteti Europian i Tiranës ka prezantuar ditën e djeshme Bordin e ri të Besimit, i cili përbëhet nga pesë anëtarë, profesionistë dhe personalitete të spikatura në fushat përkatëse, të cilëve u përshtaten të pesta fakultetet e UET. Një […]

UET prezanton emrat: Bordi i ri i besimit, ja 5 ‘dekanët e nderit’

UET prezanton emrat: Bordi i ri i besimit, ja 5 ‘dekanët e nderit’ Universiteti Europian i Tiranës ka prezantuar Bordin e ri të Besimit, i cili përbëhet nga pesë anëtarë, profesionistë dhe personalitete të spikatura në fushat përkatëse, të cilat u përshtaten të pesta fakulteteve të UET. Bordet e Besimit janë një traditë e universiteteve […]

Studentët e UET, pjesë e një rrjeti të madh

Studentët e UET, pjesë e një rrjeti të madh Elda Dedja Rrjetizimi ka qenë gjithnjë përparësi e Universitetit Europian të Tiranës, i cili e ka vlerësuar këtë proces si një nga mënyrat më efektive që studentët të krijojnë në të ardhmen një karrierë të suksesshme. Studimi në universitet përbën një nga përvojat jetësore më emocionuese […]

Avantazhet e profilizimit të studimeve në UET

Avantazhet e profilizimit të studimeve në UET 125 profilet, të cilat janë përfshirë këtë vit në ofertën e re akademike të UET, janë një mundësi më tepër për studentët, në mënyrë që ata ta diferencojnë veten në një treg pune gjithnjë e më konkurrues dhe dinamik. Lëvizja e njerëzve, shkëmbimi i ideve, mallrave, njohurive, parave […]

E ardhmja kërkon studentë kreativë

E ardhmja kërkon studentë kreativë Aftësimi i studentëve për t’u përballur me një botë komplekse, që paraqet shumë sfida dhe zhvillime të shpejta, është një nga objektivat e universiteteve në mbarë botën. Zhvillimi i kreativitetit është një faktor përcaktues në plotësimin e këtij objektivi. Bota ka nevojë për njerëz që mund të kombinojnë mendimet, njohuritë, […]