Lajme & Aktivitete

Studentët e Biznesit në UET frymëzohen nga sipërmarrësit e suksesshëm

Dita e sipërmarrjes UET 2019 Sipërmarrësit ndajnë eksperiencat e tyre, frymëzimin e tyre, idetë dhe sfidat që kanë qenë pjesë e rrugëtimit dhe i kanë shndërruar ata në sipërmarrësit që janë sot. Në këtë forum disa emra të njohur nga fusha e biznesit shqiptar kanë ndarë me studentët historitë e tyre të sipërmarrjes, sfidat dhe […]

UET/ Marrëdhëniet Publike, një degë e diktuar nga tregu i punës

Fakulteti i Shkencave Humane dhe Komunikimit në UET zhvilloi forumin me psë drejtorët e Komunikimit nga bizneset, agjensitë telegrafike, partitë politike dhe institucionet qëveritare. Rëndësia që po merr dita-ditës sektori i Marrëdhënieve Publike, nevoja që ka tregu për specialistë të kësaj fushe, kanë prodhuar edhe domosdoshmërinë për të studiuar dhe për t’u aftësuar në këtë […]

Akordohet çmimi për 5 diplomat më të mira të ciklit Master në UET

UET zhvilloi forumin e kërkuesve të rinj shqipëtar me punimet më të mira të diplomave nga studentët e ciklit Master në pesë fakultete. Sot në Universitetin Europian të Tiranës u hap edicioni i parë i Konferencës Studentore. Ky aktivitet është bërë një traditë e përvitshme në UET ku marin pjesë jo vetëm pedagogë por edhe […]

Bashkepunimi I UET me STA

UET ne marreveshje bashkepunimi me STA, njofton te gjithe studentet qe ne date 30 Nentor 2019, ora 16:00, ne ambjentet e UET, zhvillohet testi nderkombetar i gjuhes angleze Toeic L&R Aplikimi behet online: http://registration.sta-edu.com/ Per cdo informacionin mund te na kontaktoni ne: [email protected] Web: https://sta-edu.com/

Botimi i UET PRESS objekt i Bllokut/ Privilegjet, aleancat, martesat

Botimi i UET PRESS objekt i Bllokut/ Privilegjet, aleancat, martesat

Top Story në këtë dokumentar përmes rrëfimeve, pasqyron misterin që ka shoqëruar çdo pjesë të historisë së Shqipërisë gjatë viteve të diktaturës në zonën e Bllokut, aty ku jetonin figurat më të larta politike Top Story rëndësi të madhe i kushton miqësive të rrema, intrigave të asgjesimeve, aleancave për interesa, të cilat ishin pjesë e […]

Botimi i UET PRESS objekt i Bllokut/ Privilegjet, aleancat, martesat

Top Story në këtë dokumentar përmes rrëfimeve, pasqyron misterin që ka shoqëruar çdo pjesë të historisë së Shqipërisë gjatë viteve të diktaturës në zonën e Bllokut, aty ku jetonin figurat më të larta politike Top Story rëndësi të madhe i kushton miqësive të rrema, intrigave të asgjesimeve, aleancave për interesa, të cilat ishin pjesë e […]

Forumet UET/ Mane: Turizmi, sektori më potencial për të investuar

Presidenti i Balfin Group Samir Mane i ftuar në Forumet UET foli mbi librin Forca e Faktit nga Hans Rosling në të cilën ka bërë dhe parathënien, një libr që shpjegon se bota nuk është ajo që ne kemi si përceptim, por në përmbajtjen e tij është bota dhe  mënyra sesi duhet ta kuptojmë atë. […]

Kolonia e Artit UET/ Artistët e rinj takim me mjeshtrat e pikturës

Universiteti Europian e Tiranës  në bshkëpunim me Insitutitn Europian Pashko  zhvilluan Kolonia e Artit 2019 me maturantë nga e gjithë Shqipëria të cilët kanë pasion artet pamore dhe pikturën në veçanti, ku u shpërndan edhe bursa talenti për më të mirët. Kolonia e Arit u zhvillua për tre ditë me radhë, në zoën e Petrelës, […]

Fevziu takon ekselentët e UET pas botimit të “Tirana e Nonës”

Gazetari i shquar Blendi Fefziu zgjodhi Universitetin Europian të Tiranës për të promovuar librin e tij më të ri “Tirana e Nonës”. Prezantimin e librit të tij më të ri, Fevziu zgjodhi ta ndaj me studentët e UET duke iu pwrgjigjur interesit që kryesisht brezi i ri ka për historinw e Tiranws. Blendi Fevziu gjatw […]

“Ndikuesit”, libri studimor i Belina Budini që lindi nga Forumet UET

Dekania e Fakultetit të Shkencave Humane Belina Budini ka botuar librin e saj më të ri “Ndikuesit”. Ideja e këtij libri erdhi nga zhvillimi i Forumeve UET të cilat jaën kthyer në agorën e përjavshme të aktualitetit politik, mediatik, social dhe kulturor. Debati publik vjen në arenën universitare nëpërmjet Forumeve UET, një aktivitet ku ftohen […]