Fakulteti i Shkencave Humane, Edukimit dhe Arteve Liberale

  • Stafi Akademik, Fakulteti i Shkencave Humane, Edukimit dhe Arteve Liberale

    • Departamenti i Shkencave Humane dhe të Komunikimit

Belina Budini (bio) Prof. Asoc. Dr [email protected]
Miranda Prifti (bio) Dr. [email protected]
Marisa Dhoska (bio) Msc. [email protected]
Elta Derri (bio) Msc. [email protected]
Mustafa Nano Mjeshter [email protected]
Edi Vlusha Msc. [email protected]
Dritan Egro (bio) Prof. Asoc. Dr. [email protected]
Klementin Mile (bio) Dr. [email protected]
Aleksander Kocani Mjeshter [email protected]
Brikena Smajli (bio) Dr. [email protected]
Genciana Egro Prof. Asoc. Dr [email protected]
    • Departamenti i Psikologjisë, Edukimit dhe Sporteve

Adrian Papajani (bio) Prof. Dr. [email protected]
Edi Puka (bio) Prof. Asoc. Dr [email protected]
Tomi Treska (bio) Prof. Asoc. Dr [email protected]
Erika Melonashi (bio) Prof. Asoc. Dr [email protected]
Elsida Sinaj (bio) Dr. [email protected]
Rovena Kushta (bio) Msc. [email protected]
Mario Shabanaj Msc. [email protected]
Klodiana Shala Mjeshter [email protected]
    • Departamenti i Arteve të Aplikuara

Ylljet Alicka (bio) Prof. Dr [email protected]
Ermir Nika Dr. [email protected]
Erisela Marko (bio) Msc. [email protected]
Johan Botka Mjeshter [email protected]
Dritan Boriçi Mjeshter [email protected]
Mariana Leka Mjeshter [email protected]
Anila Zajmi Katanolli Mjeshter [email protected]
Nikolin Gurakuqi Mjeshter [email protected]
Bujar Kapexhiu Mjeshter [email protected]
Kristi Bello (bio) Msc. [email protected]
Edith Mihal EMERITUS [email protected]