Category: Aktivitete

Aplikimet për në Universitet: Nuk dini çfarë dege të zgjidhni?! UET ju vjen në ndihmë me këshillim karriere

Maturantët shqiptarë që kandidojnë për universitet në vitin akademik 2018-2019 duhet të jenë shumë të kujdesshëm në plotësimin e formularëve dhe llogaritë që bëjnë për të fituar degën e studimit që duan. Por maturantët në dilemë për zgjedhjen e degës puna është dhe më e vështirë. Universiteti Europian i Tiranës ka disa zyra të posaçme […]

Read More