Category: Activities

Aplikimet për në Universitet: Nuk dini çfarë dege të zgjidhni?! UET ju vjen në ndihmë me këshillim karriere

Maturantët shqiptarë që kandidojnë për universitet në vitin akademik 2018-2019 duhet të jenë shumë të kujdesshëm në plotësimin e formularëve dhe llogaritë që bëjnë për të fituar degën e studimit që duan. Por maturantët në dilemë për zgjedhjen e degës puna është dhe më e vështirë. Universiteti Europian i Tiranës ka disa zyra të posaçme […]

Read More

Në përgatitje të UET për dekadën e dytë: Komunikimi për publikun vjen nga ish-studentët dhe studentët

Në përgatitje të UET për dekadën e dytë: Komunikimi për publikun vjen nga ish-studentët dhe studentët Zhurmshëm, dukshëm, aprovues, kundërshtues, njëzëri, njëmendje, pa ndalur, pa drojë e pezëm… Kështu katër themeluesit e UET, nisën t’i komunikonin “botës” se një universitet i ri kish lindur. Një tempull i ri dijeje qe ngritur mbi themele idealesh, energjie, fryme […]

Read More