Category: Activities

Zyra Kombëtare Erasmus+ dhe UET, në kuadër të Javës së Hapur, organizojnë ceremoninë dedikuar Erasmus Days në Ballkan

Zyra Kombëtare Erasmus+ dhe UET, në kuadër të Javës së Hapur, organizojnë ceremoninë dedikuar Erasmus Days në Ballkan “Open Week” në UET është karakterizuar nga një shumëllojshmëri aktivitetesh të shtrira përgjatë gjithë javës. Edhe këtë të premte, në kuadër të kësaj jave është organizuar dita Erasmus Day në Ballkan, në ambjentet e Universitetit Europian i […]

Read More

UET- Open Week 2018-2019: Samir Mane në UET

Samir Mane në UET: E nisa biznesin me vetëm 100 dollarë Biznesmeni i njohur, Samir Mane, foli para studentëve të Fakultetit të Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit. Ai tregoi se si e nisi biznesin, se përse e vlerëson UET dhe tregoi disa këshilla për të ardhmen  Është kënaqësi sa herë që vij në Universitetin Europian të […]

Read More

UET – Open Week 2018-2019: Çfarë është Java e Hapur në UET

Çfarë është Java e Hapur në UET, Kalendari   Universiteti Europian i Tiranës organizon Javën e Hapur, përgjatë së cilës do të zhvillohen një sërë aktivitetesh me fokus studentët, prindërit dhe shoqërinë. “Open Week” filloi me inaugurimin e Fakultetit të Inxhinierisë, Informatikës dhe Arkitekturës, ditën e hënë. Në këtë organizim u lançua edhe Çmimi i […]

Read More

UET- Open Week 2018-2019

Në Javën e Orientimit në UET ishin të ftuar këtë herë ish-presidenti Bujar Nishani dhe biznesmeni i njohur, Samir Mane. Ata dhanë këshilla për të rinjtë, por edhe u bënë pjesë e një rrëfimi shumë interesant Në kuadrin e javës së hapur në Universitetin Europian të Tiranës, një ndër aktivitetet e shumta janë edhe ditët […]

Read More

UET- Open Week 2018-2019: Bujar Nishani në UET

Bujar Nishani në UET: Shpeshherë e keqkuptojmë demokracinë Në kuadrin e javës së hapur në Universitetin Europian të Tiranës, një ndër aktivitetet e shumta janë edhe ditët e orientimit, të cilat tashmë janë kthyer në traditë në UET dhe kanë për qëllim të ndihmojnë studentët e rinj në ciklin akademik Bachelor dhe Master, që të […]

Read More

UET Polivalent: Tashmë me Diploma Profesionale në 5 programe studimi

UET Polivalent: Tashmë me Diploma Profesionale në 5 programe studimi Përveç studimeve në Bachelor, Master dhe Doktoraturë, Universiteti Europian i Tiranës vjen me 5 programe në Diploma Profesionale në Kontabilitet, Menaxhim, Turizëm, Aplikime Informatike, Dizajn dhe Modë Universiteti Europian i Tiranës, pas dymbëdhjetë vitesh kontribut në historinë e arsimit të lartë shqiptar duke ofruar tri […]

Read More

Ish-drejtuesi i ‘Konrad Adenauer’, Colin Duerkop në Forumet UET: Turqia s’do jetë në gjendje të bëhet anëtare e plotë e BE

Ish-drejtuesi i ‘Konrad Adenauer’, Colin Duerkop në Forumet UET: Turqia s’do jetë në gjendje të bëhet anëtare e plotë e BE Në kuadrin e Forumeve UET, për një bashkëbisedim me pedagogë dhe studentë këtë të martë, nën moderimin e përgjegjëses së Departamentit të Shkencave Humane dhe Komunikimit, prof. asoc. dr. Belina Budini, ishte i ftuar dr. […]

Read More

Open Week në UET: Zhvillohet java e hapur me pjesëmarrjen e studentëve, prinderve dhe aktorëve shoqërorë

Open Week në UET: Zhvillohet java e hapur me pjesëmarrjen e studentëve, prinderve dhe aktorëve shoqërorë Universiteti Europian i Tiranës organizon Javën e Hapur, përgjatë së cilës do të zhvillohen një sërë aktivitetesh me fokus studentët, prindërit dhe shoqërinë. “Open Week” filloi me inagurimin e Fakultetit të Inxhinierisë, Informatikës dhe Arkitekturës, ditën e henë. Në […]

Read More

UET: Prezantohet Fakulteti i Inxhinierisë, Informatikës dhe Arkitekturës, lançohet Çmimi i Inovacionit

UET: Prezantohet Fakulteti i Inxhinierisë, Informatikës dhe Arkitekturës, lançohet Çmimi i Inovacionit Universiteti Europian i Tiranës prezantoi dje Fakultetin e Inxhinierisë, Informatikës dhe Arkitekturës. Fakulteti sapo ka lindur dhe është në ditët e tij të para, pavarësisht se trashëgon një departament të mirëformuar të Informatikës dhe Teknologjisë. Ky fakultet është i organizuar me dy departamente […]

Read More