Diploma Profesionale

UET për herë të parë këtë vit akademik sjell diploma profesionale 2 vjecare.

Bachelor

UET të ofron mundësinë për të studiuar me pedagogët më të mirë shqiptarë

Master

Universiteti Europian i Tiranës ofron rreth 24 programe Master

Lajme & Aktivitete

Forumet UET, Preç Zogaj: Politikisht jam mundur, idetë e mia nuk kanë fituar

November 14, 2018

Forumet UET, Preç Zogaj: Politikisht jam mundur, idetë e mia nuk kanë fituar…

Ndërkombëtarizimi në UET: Hapat drejt cilësisë dhe standardeve perëndimore

November 12, 2018

Ndërkombëtarizimi në UET: Hapat drejt cilësisë dhe standardeve perëndimore Universiteti Europian i Tiranës,…

UET SPOT

5
Fakultete
15
Departamente & Qëndra Kërkimi
50
Grup Lëndë
75
Programe Studimi
125
Profile
750
Lëndë

+15.000 Studentë!

Zgjidh UET