alumni-UET

Shoqata e UET Alumni

Në qendër të filozofisë së UET si institucion arsimor është se gjithçka sillet rreth studentit; dija dhe shërbimi. Në UET funksionon shkëlqyeshëm trekëndëshi administratë-staf akademik-student dhe për secilën nga këto pika janë ngritur institucione dhe zyra përkatëse për mbështetje dhe bashkëpunim. “UET Alumni” është fytyra jonë në treg, historiku dhe e ardhmja e universitetit.
Shoqata “UET ALUMNI” u krijua më 13 Maj të vitit 2010. Atëkohë ishin një grup i vogël të diplomuarish, tashmë janë mbi 2,000 të diplomuar në bachelor dhe master në UET. Të gjithë këta janë lobistët më të mëdhenj të universitetit, janë mbledhësit e fondeve, aplikuesit për projektet, ata që gjenerojnë ide për programe të reja, që krijojnë tregjet e punës për universitetin.

Regjistrohu ose kërko informacion në:Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Formulari i regjistrimit UET Alumni (kliko këtu)

Studim rreth punësimit të studentëve të UET, studimi është zhvilluar nga Prof. Dr. Drita Kruja (Kliko këtu)

Raport Narrativ UET Alumni 2014 - 2015 (Kliko Këtu)

Statistika punësimi BA - MA (Kliko Këtu)

devider1Organet Drejtuese të UET Alumni

Presidente

Eneda Tarifa
Presidente e UET ALUMNI është Eneda Tarifa, diplomuar në ciklin e studimeve Master në UET, për Marrëdhënie Ndërkombëtare.

Në UET gjeta më të mirët

Përpara se të vija në UET, dëshiroja të filloja një master në universitetin shtetëror, pasi paragjykimet për universitetet private në atë kohë ishin të forta. Por, duke qenë se kuotat atë vit ishin plotësuar, mendova ta provoj njëherë UET, edhe pse kishte një emër shumë të mirë sidomos për Shkencat Sociale. Ajo që gjeta ishte e kundërta e paragjykimeve për një universitet privat. Interesimi i studentëve ishte i lartë dhe auditoret ishin plot. Në studimet e mia master në UET, përfitova shumë, sidomos nga literatura bashkëkohore e sociologjisë dhe marrëdhënieve ndërkombëtare si edhe përvoja e lektorëve që kishin një formim perëndimor, diçka që nuk do e gjeja në universitetin shtetëror. Kështu përfundova me sukses studimet master me temën “Legjitimiteti i BE” nën drejtimin e profesor Fatos Tarifës. Tashmë kolegët e mi të UET ALUMNI më dhanë besimin e drejtimit të shoqatës, përgjegjësi që e shoh shumë të rëndësishme. Ndërsa sistemi arsimor do të udhëheqë integrimin e Shqipërisë në BE, të gjithë e njohim rëndësinë që kanë në perëndim shoqatat e ish-të diplomuarve – shoqatat e Alumni, të cilat japin shumë për njëri tjetrin  si edhe universitetin ku janë diplomuar. Kjo pasi besoj se kemi një detyrim ndaj UET-it, por edhe një kënaqësi të veçantë që të vazhdojmë të jemi afër me universitetin dhe jetën e tij.devider1Bordi

Bordi drejtues i UET Alumni-t përbëhet nga 13 pjesëtarë.

Ana Kekezi Meri Dishnica Arlinda Causholli Mimoza Kociu Eneda Tarifa Rudin Lalo Klodiana Belegu
Andrea Mano  Adrian Tahiri Emi Santo Musa Ulqini Ervin Salianji Silvana Bastri   Ardit Çela

devider1Asambleja 

Asambleja përbëhet nga 50 anëtarë të cilët janë:

Adelina Forrici Florjan Mikeli Erlis Hereni Marius Seitaj Edi Vlusha
Adrian Tahiri Bieta Sulo Ervina Gjinika Merita Mertori Egla Nikolli
Agim Kasaj Ergys Steza Evis Shurdha Migena Emini Elona Shehu
Aida Maho Ira Elbasani Fatlinda Doda  Myzafer Elezi Eneida Fatkorja
Anjeza Shahini Irsa Demneri Genta Mori Neida Cunaj Enio Civici
Erla Mehilli Lina Vaso Denisa Haxhiu Rudin Feka Enola Muhametaj
Ardit Cela Jorida Burba Gentian Kaprata Oerd Bej Vaid Dragoshi
Arges Zeqo Juliana Cuko Gentiana Duka Oriola Musa Vjollca Dako
Arnisa Spaho Juxhin Cela Ilir Dervishi Rifat Demalia Ylli Metko
Artan Xhindi Klodjana Dautaj Aulona Lleshi Roland Spahiu Zana Numani

devider1