Kontakte

Adresa: Bulevardi "Gjergj Fishta", Nd.70, H.1, Njësia Bashkiake Nr.7, Kodi Postar 1023, Tiranë, Shqipëri 

 mail-icon  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.    phone-icon +355 68 90 37 765  iPhone-icon+355 68 20 16 616

President i UET
Prof. Dr. Adrian Civici
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Rektor i UET
Prof. Dr. Tonin Gjuraj
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Zv. Rektor për Shkencën
dhe Metodologjinë
Prof. Dr. Drita Kruja
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Zv. Rektor për Procesin
Mësimor
Prof. Asoc. Dr. Arbi Agalliu
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Dekan i Fakultetit të Ekonomisë 
dhe Teknologjisë së Informacionit
Prof. Dr. Engjëll Pere
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 
Dekan i Fakultetit të
Shkencave Sociale dhe
të Edukimit
Prof. Dr. Ferit Duka
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Sekretaria mësimore 
Dr. Holta Heba
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Zyra e Burimeve Njerëzore
Enkeleda Malaj
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Zyra e Kurrikulave dhe Sigurimit të Cilësisë
Elda Papa, MA
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Dekane e Studentëve 
Dr. Anisa Subashi
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Zyra e Kontratave 
Yllka Plaku
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.