Kontakto Rektorin
Nepermjet ketij formulari ju mund te komunikoni direkt me rektorin e UET, Prof. Dr. Tonin Gjuraj. Komunikimi juaj do te jete plotesisht anonim! Vetem nese ju deshironi te identifikoheni, atehere mund te shkruani emrin dhe emailin tuaj.