suplementistudenti85-1Nisi zbatimin në Universitetin Europian të Tiranës projekti CleanScore, që synon përmirësimin e mësimdhënies dhe transparencën maksimale në vlerësimin e provimeve me anë të “vlerësimit digjital” të tyre

Prof. Meka: Një gur kilometrik në standardet e cilësisë

Prof. Kruja: CleanScore shmang problemet në korrigjim Shkolla Dimërore UET

Nxitja e maturantëve drejt lidershipit -U mbajt në Durrës këtë fundjavë Shkolla Dimërore UET me temë “Unë lider”, ku marrin pjesë dhjetëra maturantë nga shkolla të ndryshme të vendit. Të rinjtë patën mundësinë që në tre ditët e kësaj shkolle të angazhoheshin në projekte të ndryshme lidhur me lidershipin te të rinjtë, ku shfaqën aftësitë e tyre si lider në komunitet. Lektorë të njohur të sociologjisë dhe shkencave politike dhe njerëz publikë mbajtën leksione gjatë Shkollës Dimërore. Anisa Subashi, Dekane e Studentëve në UET, tregon për risitë e këtij viti dhe organizimin e këtij aktiviteti, i cili është kthyer në një traditë nga Universiteti Europian i Tiranës.

Kliko Këtu CleanScore: Nga dora e pedagogut në vlerësim digjital të provimeve